Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas változások jönnek a Stranger Things új évadában – előzetes

Hatalmas változások jönnek a Stranger Things új évadában – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Hatalmas változások jönnek a Stranger Things új évadában – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:15

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese, ami alapján rengeteg változás fog történni a Netflix sikersorozatában.

A rajongók nagyon várják már, hogy a hosszabb kihagyás után végre folytatódjon a Stranger Things, hiszen az előző szezon úgy ért véget, hogy a nézők többségének szinte megszakadt a szíve. A Netflix folyamatosan adagolja nekünk apránként az újabb információkat a sorozat következő évadáról, ami úgy néz ki, hogy rengeteg meglepetést fog tartogatni.

Most kijött egy újabb rövid előzetes a Stranger Things 4. szezonjához, amiben betekintést nyerhetünk a már szuperképességekkel nem rendelkező Tizi (Millie Bobby Brown) sulis, a '80-as évek tinivígjátékait tökéletesen idéző kaliforniai hétköznapjaiba, miközben nagyon várja már a tavaszi szünetet, hogy ismét együtt lehessen a szerelmével és a barátaival – de persze nem is sejti, hogy mekkora veszélyek leselkednek rájuk.

Természetesen nagyon hangulatosra és érdekesre sikerült a kedvcsináló, hiszen jó érzés újra látni a kedvenceinket, bár kicsit furcsa, hogy most kivételesen nem a jól ismert Hawkins van előtérben, hanem Kalifornia, ami elég nagy változásnak számít az eddigiekhez képest – azt pedig kifejezetten meghökkentő látni, hogy mennyire felnőttek a gyerekszínészek, akiket 2016-ban ismerhettünk meg.

Itt lehet megtekinteni a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetesét magyar felirattal:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria