promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Te sem értetted az Örökkévalók stáblista utáni jelenetét? Segítünk!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a mozikba a Marvel nagy dobása, az Örökkévalók, ami szokás szerint olyan plusz jeleneteket tartogatott a nézőknek, amik rengeteg kérdést vetnek fel.

Magyarországon is bemutatásra került a Marvel legújabb szuperhősös filmje, az Örökkévalók, ami igaz, hogy elég vegyes kritikákat kapott, de ettől függetlenül szinte biztos, hogy hatalmas siker lesz a bevételi adatok alapján. Ahogy azt a stúdiótól már megszokhattuk, most is kaptunk stáblista utáni plusz jeleneteket, viszont rengeteg ember egyáltalán nem értette őket, ezért most segítünk egy kicsit – a továbbiakban előfordulhatnak SPOILEREK!

Az Örökkévalók első plusz jelenetében az éppen űrhajón utazó hőseinket nagyon meglepi egy oda teleportáló Pip nevű részeg „kobold”, aki csak azért van ott, hogy rendesen bemutasson egy másik akkor érkező karaktert, akit úgy hívnak, hogy Starfox, és állítólag ő a rettegett Thanos testvére – ráadásul nem más alakítja, mint a One Direction nevű fiúbandából ismert Harry Styles.

Starfoxról annyit érdemes tudni, hogy a valódi neve Eros, és valóban ő Thanos fivére, de ki nem állhatják egymást, hiszen a jó oldalon áll, ezért rengetegszer összecsapott már az őrült titánnal, és segíteni akar az embereknek – a szuperképessége pedig elvileg az, hogy képes megnyugtatni és az ujja köré csavarni másokat.

Az Örökkévalók második, és egyben utolsó plusz jelenete még ennél is izgalmasabb, ugyanis azt láthatjuk benne, ahogy a Trónok harcából ismert Kit Harington karaktere, Dane Whitman éppen felspanolja magát, majd felfed egy misztikus kinézetű kardot, amit nagyon félve akar megérinteni, de visszahúzza a kezét, mikor megkérdezi tőle egy rejtélyes hang, hogy biztos készen áll-e erre.

Dane Whitman a filmben az egyik hős teljesen átlagosnak tűnő pasija, akinek van egy családi titka, de az nem derül ki, hogy micsoda. A stáblista utáni jelenet viszont biztossá teszi, hogy ő Black Knight, aki az ősi, átkozott kardjának köszönhetően hatalmas erőre tesz szert – de a fegyvernek van egy árnyoldala is, ugyanis egy idő után képes könyörtelen gyilkossá tenni a használóját.

Az őt megszólító hang pedig meglepő módon Mahershala Alihoz tartozik, aki hamarosan a legendás vámpírvadász, Penge szerepében fog feltűnni a saját Marvel filmjében – szóval igaz, hogy nem mutatták az arcát, de ez az első feltűnése az új Pengének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás