promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány az RTL Klub stúdiójában! ByeAlex döntése miatt áll az bál az X-faktorban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-faktor 10. évadában is kemény lesz a Tábor.

Véget ért az X-faktor 10. évadának válogatója, ezen a héten dupla epizóddal szombaton és vasárnap este érkezik az X-Faktor tábor, ahol hatalmas megmérettetés és a székes feladat vár a versenyzőkre.

Ez a hétvége a televíziós nézettség szempontjából is érdekes lesz, hiszen az X-faktor eddig csak szombat esténként keserítette meg a TV2 életét, de most, hogy az Álarcos énekes kifutott, nem kizárt, hogy vasárnap este a Sztárban sztár leszek! nézettségét is bedönti az RTL Klub tehetségkutatója.

Márpedig erre minden esély megvan, ugyanis a tábor mindig az X-faktor legdrámaibb pillanatait hozza el a nézőknek. Szombat este még csak a gyors szórás lesz, amikor a versenyzőket csapatokba verbuválják, és 24 órát adnak nekik arra, hogy feldolgozzanak és betanuljanak egy megadott dalt.

Vasárnap aztán már a székes adás lesz: az már biztos, hogy ByeAlex itt fogja összerakni a maga kis csapatát, akiket aztán tovább visz a mentorházba. A feladat viszont nem könnyű, a tapasztalt mentorok tudják, hogy milyen nehéz megválni egy tehetséges versenyzőtől, ha egy másikban esetleg nagyobb lehetőséget látnak. Ezúttal sem maradunk indulatok és balhék nélkül, ByeAlex káromkodva fog összeveszni mentortársaival, ráadásul még a nézők között is lesz, aki hangot fog adni a nemtetszésének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás