promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kiakadt a Nyerő páros egyik szereplője: mi van veletek emberek, arc nélkül, sunyin, a tévé elől kötekedtek, szitkozódtok, bántotok minket?
Borítókép:  Sajtóklub (via nlc.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Guszti feleségénél betelt a pohár: kiakadt a sok, rosszindulatú komment miatt.

Alig két hete tart az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, a Nyerő páros, az indulátok házon belül és házon kívül is elszabadultak. Molnár Guszti felesége, Fazekas Vivien a rengeteg, rosszindulatú komment miatt pipa, erről pedig hosszas posztot írt szerda délután Instagram-oldalára.

A színész feleségénél azért telt be a pohár, mert szerinte sunyin, név és arc nélkül bántják őket, a szereplőket az emberek.

„Mi van veletek emberek? Arc nélkül, név nélkül sunyin otthonról a tv elől 90’ adásidő után kötekedtek, szitkozódtok, bántotok minket a testi adottságaink alapján…. Istent játszotok a 4 fal közül minden következmény nélkül? Hová megyünk, merre tartunk? Mi ez a rettenetesen sok rosszindulat ami árad belőletek? Ez az agresszív viselkedés, illik valakinek a halálát kívánni szerintetek? Ti mondjátok hogy milyenek vagyunk aztán írtok egy olyan kommentet vagy üzenetet, úgy hogy nem vállaljátok magatokat, és mindezt mièrt? Azért mert láttok 90’ percet a 24- órából…..”

– fakadt ki közösségi oldalán Vivi, aki ezután azért is számonkérte a nézőket, hogy miért, illetve inkább hogyan ítélnek meg valakit 4-5 nap után. Vivi hozzátette: nagyon kíváncsi arra, hogy ki-hogyan reagálni a benti versenyhelyzetre, feszültségekre. 

„Kétszínűsègnek hívjátok azt mikor a műsorvezető rákérdez az érzéseimre én pedig nyíltan elmondom ami napok óta bennem van, majd este képes vagyok miatta bocsánatot kérni…. Ezt már nem veszitek észre, csak szitkozódtok nyomdafestéket nem tűrő módon! Szidjátok a páromat, a családomat, engem és akkor csodálkoztok, hogy moderálom a saját oldalamat, hogy tiltom és törlöm a kommenteket, üzeneteket…. Miért kellene ezt elviselni? Azért mert ott vagyok esténként és “vállaltam” NEM… nem ezt vállaltam, ezt egyikünk sem vállalta..inteligensen lehet véleményt nyílvánítani, a negatív kritika is visz előre, ha az úgy van megfogalmazva! Köszönöm… kellemes hétvégèt kívánok mindenkinek! Világbéke!”

– zárta sorait a Nyerő páros versenyzője. A posztot itt találod:

Az idei évadról sem mondható el, hogy békés lenne, volt már hangos Kamarás Norbiék veszekedésétől és Kulcsár Edina sírásától a ház. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás