promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamarás Norbiék óriási veszekedésétől volt hangos a Nyerő páros, sírás lett a vége – videó
Borítókép:  Kamarás Norbi / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kamarás Norbi és Kármán Odett nagyon összekaptak a Nyerő páros legutóbbi adásában, amiben egy újabb sztárpártól kellett búcsúznunk.

Az RTL Klubon futó Nyerő páros tegnap esti része is tele volt izgalommal, hiszen LL Junior párja, Kinga rendesen összefeszült Kárpáti Rebekáékkal és Kulcsár Edináékkal, ráadásul ÉNB Lali, vagyis Kamarás Norbi is hatalmas veszekedésbe keveredett szerelmével, Kármán Odettel, akivel csúnyán leszerepeltek az egyik játékban.

Kamarás Norbiék próbálták megbeszélni, hogy mi lehetett a baj a versenyszám alatt, de üvöltözésig fajult a helyzet, Odett pedig el is vonult, mert elege lett az egészből – a szakítás miatt aggódó, zokogó Norbit Frohner Fecóék vígasztalták, majd erőt vett magán, oda ment a párjához, és végül sikerült csókok közt kibékülniük.

Kamarás Norbiék ilyen hangulatban vágtak neki később a szavazásnak, ahol Somfai Péterékkel együtt kerültek a veszélyzónába, így közülük kellett választaniuk a többieknek. A végeredmény döntetlen lett, de mivel Norbiéknak volt több pénzük, így Somfai Péterék búcsúztak a műsorból – pedig LL Junior még taktikázott is egy kicsit, hiszen elvette Frohner Fecó és Kárpáti Rebeka szavazati jogát, akik szinte biztos, hogy Kamarás Norbiék maradására voksoltak volna.

Itt lehet megnézni Kamarás Norbiék veszekedésének drámai pillanatait:

Itt pedig a szavazást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás