promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírt kaptak a Mintaapák nézői: hamarosan eltűnik a TV2-ről a népszerű sorozat
Borítókép:  tv2play.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Napokon belül véget ér a TV2-n a Mintaapák című sorozat, ami egy másik csatornára fog költözni.

2019-ben indult a TV2-n a Mintaapák című sorozat, amiben négy apuka izgalmas életét ismerheti meg a közönség. Tavaly nyáron nagy botrányt kavart, mikor kiderült, hogy a színészek jelentős része különböző okok miatt nem folytatja tovább a szériát, de a csatornát még ez sem gátolta meg abban, hogy új tehetségekkel készítse el a második évadot. Az utóbbi időszakban viszont egyre kevesebben nézték a Mintaapákat, így a TV2 drasztikus döntést hozott.

November 8-tól lekerül a TV2 képernyőjéről a Mintaapák, de nem kell szomorkodniuk a rajongóknak, hiszen nem ér véget a sorozat, hanem csak átkerül a Super TV2-re, ahol onnantól kezdve minden hétköznap 19:35-kor lesznek láthatók az új részek.

Az is bejelentésre került, hogy szintén november 8-án pihenőre megy a Jóban Rosszban című sorozat, a befejező részeket pedig a téli szünet után fogják levetíteni a TV2-n.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy hosszú távon mi lesz a Mintaapák sorsa, de aki szereti Mészáros Béla, Kamarás Iván, Száraz Dénes, Makranczi Zalán, Lékai-Kiss Ramóna és többek között Tóth Andi alkotását, az mindenképp kapcsoljon november 8-tól minden hétköznap este 19:35-kor a Super TV2-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás