promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, miért hagyták ott a színészek a Mintaapákat
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy bennfentesnek köszönhetően kiderült, miért hagyhatták ott a színészek a TV2 sikersorozatát, a Mintaapákat.

Fenyő Iván távozása csupán a jéghegy csúcsa volt. Az elmúlt napok a Mintaapák körüli botránytól volt hangos, és még mindig nincs vége. Miután kiderült, hogy Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor, és Kovács Patrícia is kiszállt a sorozatból, a TV2 egy közleményt adott ki arról, hogy megújul a Mintaapák.

Ebben azt írták, hogy Szabó Kimmel Tamástól és Klem Viktortól emberi és magatartási problémák miatt kellett megválni, majd nem sokkal később mind a két színész a Facebook-oldalán reagált a csatorna szavaira. Tamás egyenesen rágalmazásnak nevezte azt, amit a TV2 közölt róla, és hogy tisztába tegye a dolgokat, egy videóban mondta el, mi is történt valójában közte és a készítők között.

Bár a színész azt mondta, hogy ő időben közölte a döntését a sorozatot készítő IKO-val, a TV2 Sajtóosztálya szerint csak a Facebook-bejegyzése megjelenése előtt értesítette az illetékest. A Blikknek sikerült elérnie egy bennfentest, aki elárulta, miért hagyták ott a színészek a projektet.

„Még javában folyt az első évad forgatása, amikor kiderült, lesz második, ám úgy tűnt, a készítők szerettek volna mindent úgy hagyni, ahogy a kezdetekben megegyeztek. A Mintaapák egy aranytojást tojó tyúk, de nem voltak nyitottak arra, hogy ezt a fizetésekben is kifejezzék”

Az ügy körül kialakult botrányra Kovács Patrícia csak röviden reagált a közösségi oldalán: megköszönte a sok kedves hozzászólást és üzenetet, és azt mondta, úgy érzi, hogy a történések is csak azt bizonyítják, hogy jól döntött. Arról egyelőre nincs hír, hogy Patríciát és Szabó Kimmel Tamást ki váltja majd a sorozatban, az már biztos, hogy Fenyő Iván karakterét ezentúl Kamarás Iván, Klem Viktorét pedig Makranczi Zalán fogja játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás