promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási Ed Sheeran buli lesz Budapesten, amit nem szabad kihagynod
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Budapesten egyedülálló módon hallgathatják meg a rajongók Sheeran legújabb albumát.

Már csak párat kell aludni, a négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző Ed Sheeran új lemezének megjelenéséig, mivel október 29-én érkezik az „=” (Equals).

Habár a dalszerző-előadó lemezbemutató koncertjére csak 2022-ben kerül sor, Budapesten egy nem mindennapi bemutató fogadja a közönséget a megjelenést megelőző estén, amelynek házigazdája Miskovits Marci lesz.   

Az Akvárium Klub, VOLT Lokál termében hazai előadók és fellépnek, akik egy-egy Ed Sheeran szerzeményt adnak majd elő.

Október 28-án színpadra áll a slágerlistákat taroló dalszerző előadó, Berkes Olivér, hazánk egyik legnépszerűbb zenekarából, a Halott Pénzből ismert énekes, Járai Márk és további olyan tehetséges zenészek, mint Ya Ou, a The Sign frontembere, Czinke Máté, az OliverFromEarth formációja, a Latency-ből ismert énekesnő Heidi Albert (Bognár Andi), Hesz Ádám és Hangácsi Márton is.

Ezt követően a fővárosi klubok legismertebb lemezlovasa, DR BRS veszi át az irányítást, hogy egy egyórás Ed Sheeran-mixszel rázza fel a hangulatot, éjféltől pedig már az új album dalai pörögnek megállás nélkül.

Az eseményt ide kattintva találjátok!

[[vid1]]

Ed Sheeran nem tudja felhőtlenül megünnepelni az új album megjelenését mivel elkapta a koronavírust, szóval egy darabig karanténba vonul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás