promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Batman kőkemény ellenfeleként tér vissza a Múmia filmek sztárja, Brendan Fraser
Borítókép:  Brendan Fraser / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Brendan Fraser lesz a hamarosan érkező Batgirl című film főgonosza.

Igazi reneszánszát éli manapság a Múmia-széria jobb napokat is megélt, de még mindig milliók által kedvelt sztárja, Brendan Fraser, hiszen hamarosan olyan rendezőzsenik filmjeiben láthatjuk őt, mint például Darren Aronofsky vagy Martin Scorsese – most pedig ismét egy izgalmas projektet sikerült bezsebelnie, aminek köszönhetően egész új oldalát mutathatja meg.

Brendan Fraser alakítja majd Batman egyik legádázabb ellenségét, a piromániás, lángszóróval és szárnyakkal repülő gonosztevőt, Firefly-t az HBO Maxra készülő Batgirl filmben, amit a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah hoznak nekünk a jelenlegi tervek szerint 2022-ben.

Az alkotás címszereplője Leslie Grace lesz, és Brendan Fraseren kívül feltűnik még benne a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk rosszfiúja, Jacob Scipio, illetve állítólag J.K. Simmons is, aki a pletykák szerint James Gordonként fog szerepelni a filmben, így tovább viszi a karakterét Az Igazság Ligájából.

Eddig is rengetegen várták a jövőre bemutatásra kerülő Batgirlt, de Brendan Fraser csatlakozásával máris jóval érdekesebbnek hangzik a DC következő nagy dobása.

Így néz ki Firefly a képregényekben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás