promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási botrány: ez a csúcspasi lehet Harry herceg vér szerinti édesapja? - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg már fontolgatja, hogy pontot tesz a pletykák végére. Lehet, hogy hamarosan megtudhatjuk az igazságot.

Több évtizede pletykálják már az udvarban és az udvaron kívül is, hogy Harry herceg vér szerinti apja valójában nem is Károly herceg, hanem Diana egykori lovasoktatója, James Hewitt. Harry hercegről most az hírlik, hogy eldöntötte, lezárja az ügyet, méghozzá egy apasági vizsgálattal kívánja tisztázni azt, hogy ki az igazi édesapja.

James Hewitt állítólag éveken át folytatott viszonyt Dianával, a férfi bevallása szerint kapcsolatuk 1986 és 1991 között tartott. A pletykákat pedig az is erősíti, hogy Hewitt haja vörös.

Több híresztelés pedig arról is beszámol, hogy Károly herceget egyáltalán nem zavarta a viszony, hiszen neki is volt Diana mellett egy másik kapcsolata. Több forrás szerint meglehet, hogy Harry a 2022-ben megjelenő memoárjában kívánja majd elmondani a teljes igazságot erről a témáról, így lehet, hogy az apasági vizsgálat eredményeit is ebben a műben fogják először közölni.

James Hewit korábban már többször is tagadta, hogy a herceg apja lenne, mint elmonta, habár erős feltételezéseket kínálhatnak a kettőjük között lévő hasonlóságok, amikor Dianával találkoztak, Harry már régen megszületett, kisgyerek volt.

Valószínűleg a brit kiráyi család újabb botrányok kereszttüzébe kerülhet, miután megjelenik majd Harry memoárja, és habár sokan úgy gondolták, hogy a híres Oprah-interjú után már nem lesz miről beszélni, hiszen Meghan Markle és Harry minden kártyájukat felfedik majd, a szakértők szerint a java még hátra van, így II. Erzsébet királynőnek és Károly hercegnek is van mitől félniük.

Persze James Hewitt és Harry közötti (feltételezett) hasonlóság a Youtube népét is megihlette:

(via Goodto)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás