promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zokogva omlott össze Alec Baldwin, miután véletlenül lelőtte az operatőrt és a rendezőt – megszólalt a színész a szörnyű tragédiáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 42 éves Halyna Hutchins a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 48 éves rendezőt kórházba szállították.

Mint megírtuk, tragédia történt a Rust című westernfilm új-mexikói forgatásán, miután a produkció főszereplője, Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtt egy 42 éves operatőrt és megsebesített a 48 éves rendezőt. A BBC arról számolt be, hogy mindkettőjüket kórházba szállították, ám az operatőr életét már nem tudták megmenteni. A portál úgy tudja, a rendőrség vizsgálatot indított, de egyelőre senkit nem gyanúsítanak bűncselekménnyel. 

A tragédia után néhány órával megjelent két kép a népszerű színészről, amin látható:

Alec Baldwin zokogva omlott össze.

Több szemtanú is arról számolt be, hogy a színész a seriff irodája előtt és a forgatási helyszínen is zokogva, dühkirohanással küszködve látták; egy szemtanú szerint például a 63 éves színész a tragédiát követően, sokkosan azt kiabálta:

miért adtak neki éles, valódi lőszerrel megtöltött fegyvert, korábban erre sosem volt példa.

A New York Times arról is ír, hogy a seriff nyilatkozata alapján a baleset nem a forgatási szünetben történt, hanem jelenet próbája vagy felvétele közben – tehát nem kizárt, hogy a szörnyű tragédiát rögzítették a kamerák.

[[vid]] 

Alec Baldwin is megszólalt az ügyben: a színész a Twitter-oldalán tett közzé két bejegyzést; az egyikben arról ír, hogy együttműködik a rendőrséggel, a másikban közölte, hogy felvette a kapcsolatot a véletlenül meggyilkolt operatőr családjával.

„Nincsenek szavak a döbbenetre és szomorúságra, amit érzek, és ami elvette Halyna Hutchins életet. Egy feleség volt, anya és mélyen tisztelt, szeretett kollégánk is. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel, hogy kiderüljön, mi okozta ezt a szörnyű esetet”

– olvasható az egyik bejegyzésben, ezt itt nézheted meg:

A másik tweetben Alec Baldwin azt írja: kapcsolatban van a megölt kolléga családjával.

„Felvettem a kapcsolatot a férjével és családjával, akiket teljes támogatásomról biztosítok. Megszakad a szívem értük, és mindenkiért, aki ismerte és szerette Halynát”

– írta a másik bejegyzésben, ezt itt találod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás