promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírünk van azoknak, akik váltottak jegyet a kanadai szupersztár budapesti koncertjére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmarad a The Weeknd budapesti koncertje 2022. november 4-én, az énekes sokkal nagyobb dobásra készül.

Sokak örömére februárban érkezett a hír, hogy a The Weeknd budapesti koncertre készül, 2022. november 4-én a népszerű világsztártól lesz hangos a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertre rengetegen váltottak jegyet, ám nem régiben jött a hír: a buli elmarad, az énekes valami sokkal nagyobb dobásra készül. 

 A Live Nation CEE Kft. jegytulajdonosoknak kiküldött közleményét az Index közölte, ebben azt írják: a cég 30 napon belül visszatéríti a jegyárakat.

„Sajnálattal értesítjük, hogy a 2022. november 4-re a Budapest Arénába meghirdetett The Weeknd-koncert – ahogyan a teljes európai arénaturné – lemondásra került. Jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált e-mail-címen a további információkkal. Köszönjük türelmét és megértését”

– olvasható a közleményben.

A lap arról is ír, hogy az énekes nagyobb bulira készül, amelyhez nem elég az arénák befogadóképessége, stadionokat akar megtölteni a kanadai szupersztár. Erről ő maga posztolt Twitter-oldalán, ígérete szerint pedig a szuperbuli jegyvásárlásakor előnyt élveznek majd azok, akik most lemaradtal a turnéról.

Tudjuk, sok magyar rajongó szemébe csalt könnyet a hír, de csak azt üzenhetjük, amit a The Weeknd is egyik kedvelt slágerében: „Save Your Tears”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás