promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Palik László távozik a TV2-től, otthagyja az Exatlont
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető három évad 303 adása után búcsúzik a csatorna extrém realityjétől.

A TV2 népszerű műsora, az Exatlon Hungary 2019. januárjában rajtolt, sokak meglepetésére és sok éves távollét után Palik László visszatérésével. A közös munka most véget ér, Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója hétfő délelőtt jelentette be, hogy Plaik László nem folytatja tovább munkáját a TV2 kamerái előtt, a műsor ikonikos vezetője szakít az Exatlonnal is.

„Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket”

– olvasható a TV2 Csoport programizgatójának közleményében. Palik László is megszólalt az ügyben, mint fogalmazott, csodálatos sportembereket ismerhetett meg az elmúlt három évben; Látni és követni a harcukat felemelő élmény volt a műsorvezető számára.

„Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”

– tette hozzá Palik László. Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a döntés hátterében, ahogyan azt sem: ki lesz Palik László utódja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás