promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon megváltozott, így néz ki most az Amerikai pite-filmek szexuális felvilágosítója, Jim faterja - fotók
Borítókép:  ©Universal Pictures movie/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagy szexuális orákulum filmről filmre csak bölcsebb lett.

Az Amerikai pite-filmek valószínűleg egyik legjobban eltalált karaktere lett Jim faterja, azaz Noah Levenstein, vagyis Eugene Levy. Kevesen tudják de ő a széria kanonizált részei, illetve a spin-offok között a habarcs, az összekötő kapocs, az egyetlen színész, aki bizony mind a 8 részben jelen volt.

Szókimondó tanácsaival szolgálva a fiatalságot, így többek között Stifler kisöccsének is segített.

A színésznek az igazi áttörés az Amerikai pite filmekben érkezett el, bár már korábban is megcsillogatta humorát egyéb kisebb alkotásokban is. Főszerepet ugyan csak kétszer játszott egész életében (Ki a fasza gyerek?, Fegyvere van és veszélyes), ennek ellenéra számtalan filmben feltűnik azóta is, mind ikonikus mellékszereplő, aki mindig tud pluszt hozzátenni a filmekhez.

Eugene Levy élete során kétszer magkapta az Emmy-díjat is. Felesége a kanadai producer, Deborah Divine, akivel 1977-ben házasodtak össze. Két gyermekük született, Dan és Sarah. 

Érdekesség, hogy a gyermekeivel öt évig együtt játszott a Schitt's Creekcímű kanadai sitcomban. A sorozat amúgy egy csődbe jutott videófilm-vállalkozóról szól, akinek bizony újjá kell építenie magát.

Dan Levy szinte egy az egyben tiszta papája, Eugen. Rájuk tuti igaz a mondás, sokszorosan is, hogy az alma nem esett messze a fájától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás