promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvis Presley barátnőinek három szabályt kellett betartaniuk
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt köztük egy rettenetesen furcsa, több lánynak nyűgöt jelentő előírás is.

A rock and roll Királyává avatott Elvis Presley mindössze egyszer nősült meg élete során, barátnőből viszont rengeteg jutott neki, akik közül most az egyik elárult egy régi titkot. A színésznő, Mindi Miller, aki 1975-ben ismerkedett meg a zenésszel.

Az Elvisszel töltött első éjszakája után a sztár rögtön ígért neki egy új kocsit, mivel a nő autója nem éppen jó állapotban volt, sőt ékszereket és egyéb spirituális könyveket is kapott tőle. Amikor pedig megérkezett otthonába, a figyelmes férfi azonnal felhívta, hogy megkérdezze, minden rendben volt-e a nagy út során.

Fotó: Profimedia

Mindi lett az 1977-ben elhunyt Király egyik utolsó komoly kapcsolata, így egy friss interjúban néhány olyan érdekességet is meg tudott osztani a közönséggel, ami korábban nem volt ismert.

A Király sok nővel járt rövid élete során, de mindegyiket megkérte arra, hogy fokozottan védje a magánszféráját. Amikor randizni készült valakivel, a kiszemelt lányt bemutatta a Memphis Mafia becenevű belső körének, amelynek lényegében áldását kellett adnia a kapcsolatra.

Ha a csaj átment a rostán, három alapvető szabályt mindvégig be kellett tartania:

1. Nem csinálhatott közös képet a sztárral, és a Graceland birtokon sem fotózgathatott, mert nem rajongó volt, hanem Elvis barátnője.

2. Egyetlen hölgy, így Mindi sem reklámozhatta magát Elvis Presley személye kapcsán, nem húzhatott anyagi előnyt a kapcsolatból. Ugyanígy a sajtónak sem nyilatkozhatott, illetve könyvet sem írhatott a közös emlékekről.

3. Az aktuális barátnőnek mindig ott kellett lennie Elvis közelében. Ha a férfi felébredt az éjszaka közepén, mert nem tudott aludni, vagy egyszerűen csak enni, tévézni akart, akkor a barátnőjének is vele kellett lennie.

„Más lányokkal ellentétben én ezt nem tekintettem munkának. Örömömet leltem benne, hiszen ő volt a barátom. Nem úgy tekintettem rá, mint Elvis Presleyre. Szerettem őt férfiként”

– vallotta be Mindi közel fél évszázad elteltével. A kapcsolatuknak 1976 novemberében lett vége, és a nő 1977 januárjában, a sztár születésnapja után beszélt utoljára a Királlyal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás