promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A DC földbe tiporja a Marvelt? – Ezt mindenképp látnod kell, ha szereted Batmant, Aquamant és a többi szuperhőst!
Borítókép:  Aquaman szerepében Jason Momoa / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő alkotásokkal készül a rajongóknak a Marvel nagy riválisa, a DC, hiszen jön az új Batman, a The Flash, a Dwayne Johnson-féle Black Adam illetve egyebek között az Aquaman és a Shazam! folytatása is – ráadásul a legtöbbe betekintést is kaptunk.

Lezajlott a DC FanDome nevű esemény, amire izgalmas dolgokkal készült a népszerű gigastúdió, ugyanis különleges színfalak mögötti videókat és várva várt előzeteseket is kaptunk a következő projektekkel kapcsolatban – egyebek között a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman is új kedvcsinálót kapott, ami rendesen letaglózta a közönséget:

Betekintést nyerhettünk Dwayne Johnson első szuperhősös filmjébe, a 2022. július 29-én érkező Black Adambe is, aminek a rövid ízelítőjében elég brutális dolgokat csinál a karakter, aki jó eséllyel mindent a feje tetejére állít majd a DC univerzumban:

2022. december 16-án jön az Aquaman folytatása is, amiben természetesen Jason Momoa is visszatér – íme egy színfalak mögötti videó a munkálatokról:

Természetesen Shazam!-ről sem feledkezett meg a DC, hiszen 2023. június 2-án érkezik a második rész, ráadásul Helen Mirren és Lucy Liu lesznek benne a főgonoszok:

Egy igazán különleges animációs mese, a DC League of Super-Pets is bemutatásra kerül 2022. május 22-én, amiben Superman kutyáját is megismerhetjük, aki ráadásul Dwayne Johnson hangján szólal meg – íme egy rövid előzetes:

Ezeken kívül is akadt pár izgalmas bejelentés és előzetes:

  • A Creed-szériából ismert Michael B. Jordantől jön a Static Shock film;
  • Hivatalosan is berendelték a Doom Patrol 4. évadát;
  • A január 13-án bemutatásra kerülő Peacemaker sorozat is új kedvcsinálót kapott John Cena főszereplésével:

Illetve a The Flash apró előzetese is befutott, amiben az 1989-es Batman film főszereplője, Michael Keaton is feltűnik a hangjával, illetve a sziluettjével – a 2022. november 4-én érkező alkotás pedig sokak számára az év legvártabb alkotása lett az alábbi cikkben található videó láttán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás