promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális mennyiségű panasz érkezett II. Fülöp temetésének közvetítése miatt a BBC-hez - most elárulták a pontos számot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennek ellenére a csatorna új sorozatában II. Fülöp hercegről ritkán látott felvételekkel készül.​

A BBC Fülöp herceg 100. születésnapjára készítette el azt a dokumentumfilmet, amelyben még sosem látott felvételeket is lehet majd látni a brit királyi család életéből. A szériában a család szinte öszes tagja megszólal majd, II. Erzsébettől kezdve Harry hercegen át, egészen Meghan Markle-ig készünek majd miniinterjúk.

A BBC azt ígérte, hogy a sorozat új megvilágításba helyezi majd a herceget, sajátos humorát és laza különcségét, amelyekkel új színt hozott a monarchia életébe.

Másrészről a csatorna azt is közölte ezzel a hírrel egyetemben, hogy mennyi panaszlevelet kaptak Fülöp herceg temetésének közvetítése miatt a britektől, hiszen a királyi temetés miatt egy rakat műsoruk sugárzását elhalasztották, ezek mind-mind más időpontokra kerültek.

Rengeteg dühös brit tévénéző pedig azonnal klaviatúrát ragdott, hogy elmondják véleményüket a szolgáltatónak a szerintük túl hosszúra nyújtott közvetatés miatt.

A BBC-hez 110 ezer panaszlevél érkezett be a temetés után, sokan például a MasterChef döntőjének elmaradását rótták fel a társaságnak. A BBC természetesen a közleményben azt is megírta, hogy mint az elsőszámú közszolgálati műsorszolgáltatónak, nekik a nemzet nagy és szomorú pillanataiban azt kell szem előtt tartaniuk, ami akkor a legfontosabb.

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás