promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi bevállalta: élő adásban mondta Tóth Andi szemébe a véleményét róla – videó
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi is ott volt a Dancing with the Stars tegnap esti felvételén, így megragadta az alkalmat, hogy őszinte véleményt mondjon Tóth Andiról, akivel már volt egy hatalmas botrányuk.

Tegnap este Hevesi Kriszta és táncpartnere kiesésével ért véget a TV2-n futó Dancing with the Stars legutóbbi része. A műsor most is rengeteg fantasztikus produkciót tartogatott a nézőknek, de a legemlékezetesebb pillanat érdekes módon nem a táncparketten történt, ugyanis kivételesen a Sztárban sztár leszek! mesterei is ott voltak az élő felvételen, így az annak idején keményen összebalhézó Tóth Gabi és Tóth Andi is farkasszemet néztek egymással, emiatt pedig rögtön megfagyott a levegő a stúdióban – aztán jött a meglepetés.

Tóth Gabi év elején kifejezetten nagy botrányba keveredett Tóth Andival, de úgy tűnik, hogy már szent a béke, hiszen sokak számára megdöbbentő módon ezt mondta neki most a Dancing with the Starsban:

„Minden tévhittel ellentétben én nagyon szeretem az Andit. Az egyik legtehetségesebb énekesnőnek és táncosnak tartalak ebben a műsorban, és nagyon-nagyon szeretlek. És azt nagyon fontos, hogy tudd rólam, hogy én soha nem akartam neked semmi rosszat.”

Tóth Andi megköszönte a kedves szavakat, de úgy tűnt, hogy annyira azért nem érintette meg őt Tóth Gabi őszinte vallomása – ettől függetlenül egy hatalmas ölelés lett a vége, szóval ezek alapján tényleg kibékültek, és akár még barátnők is lehetnek a jövőben.

Itt lehet megnézni a fent idézett jelenetet:

Itt pedig Tóth Gabi és Tóth Andi ölelését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás