promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Tóth Gabi kendőzetlen véleményt mondott Tóth Andi daláról - ami most jön, arra tuti, hogy nem számítottál
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárben sztár leszek! című műsorban mondta el véleményét az énekesnő.

Először a 24.hu szúrta ki, hogy a Sztárban Sztár leszek! című műsorban az egyik versenyző, Krizsán Lili hihetetlen átalakuláson ment át, és Tóth Andinak öltözött a színpadon, ráadásul az énekesnő egyik új dalát adta elő a színpadon. Amúgy elképesztő, hogy mennyire hasonlított Lili Tóth Andira.

A "Néztek" című szám eléneklése után a zsűri is elmondta a véleményét a dalról, Köllő Babett szerint "kellő flegmasággal" adta elő a dalt, Majka viszont úgy gondolta, hogy a dalválasztás lehetett volna valami más, hiszen Lili sokkal nagyobbat is énekelhetett volna egy másik műfajú dallal.

Köllő Babett és Tóth Gabi is védelmükbe vették Tóth Andi számát, Tóth Gabi azt is megjegyezte:

"Az eredeti előadó védelmében szólalnék fel, hogy ez egy huszonegy-két éves lánynak egy fontos üzenete. Azért ne felejtsük el, hogy milyenek voltunk ennyi idősen"

Korábban Tóth Andi és Tóth Gabi nyilvánosság előtti kommentcsatározása Tóthok-háborúja néven vonult ba a magyar bulvárújságírás történetébe. Hogy min vesztek össze? Arról korábbi cikkeinkben bően írtunk, IDE kattintva mindent megtudhattok.

Itt lehet megtekinteni a zsűri véleményét:

Tóth Andi "Néztek" című dala amúgy a Youtube-on úgy pörög, ahogy magyar klipek ritkán. Már 10 millió megtekintésnél jár.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás