promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg Shane Tusup az Álarcos énekes egyik versenyzője?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borzasztó kellemetlen helyzet alakulhat ki az Álarcos énekesben.

Az Álarcos énekes idei évadának célja, hogy összeboronálja Szabó Zsófit és Fluor Tomit; legalábbis ez az, amit a laikus nézők láthatnak minden adásban. Aztán ha mélyebbre ásunk, észrevehetjük, hogy a két nyomozónak esze ágában sincs közelebb kerülni egymáshoz, pusztán egyfajta rendezői utasításnak tesznek eleget minden egyes adásfelvételen, mikor megjátsszák ezt a románcot.

Fluor eddig is ajándékokkal halmozta el Zsófit, amivel látszólagos szerelmét igyekezett bizonygatni, közben pedig folyamatosan az egóját próbálta meg a legmagasabb szintre felpumpálni a műsorban. Ez a fajta műmájerkedés lehet, hogy valakinek bejön, de a nézői kommenteket olvasgatva a szerkesztőknek el kellene gondolkodniuk azon, hogy Fluort hasonló sorsra juttatják, mint Dancsó Pétert, és az egy évadra szóló brillírozás után lapátra teszik őt.

Persze Szabó Zsófi után sem hullajtana senki krokodilkönnyeket, és ha már Fluort kiszórnák a műsorból, Zsófi is repülhetne vele, hiszen amíg együtt el tudják adni magukat, önmagukban már semmit sem érnének.

Kétségtelen, hogy a műsor szerkesztői fantasztikusan kitalálták az Álarcos énekesnek ezt a szerelem sztoriját, amit már csak azzal tudnának megkoronázni, ha az egyik maszk mögött Shane Tusup lenne, akit már mindenki úgy emleget, mint Szabó Zsófi új párját.

Gondoljunk csak bele, hogy milyen kellemetlen helyzet alakulna ki a stúdióban, amikor az úszóedző levenné mondjuk a Kaméleon vagy a Cápa álarcot, és látnánk Fluor Tomi megdöbbent arcát! Hogy aztán az RTL Klub meg merte-e ezt lépni, az majd az évad második felében kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás