promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az imádvaszeretett Mark Wahlberg szuperszexi felesége, a gyönyörű Rhea Durham - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész és felesége 2009-ben házasodtak össze.

Mark Wahlberg idén töltöttbe be az 50. életévét, a színész mögött pedig olyan karrier áll, amely keveseknek adatott meg, ráadásul kevés olyan Mark Wahlberg-film van, amelyet ne néznénk meg szívesen. A tégla, az Olasz meló, a Megjött apuci-filmek, vagy éppen a Ted mind-mind kiváló alkotások, Mark Wahlberg pedig olyan színész, aki az egyszerű és laza akcióhőstől kezdve a beszívott, felnőni sosem tudó férfin és a vicces családapán át, még a nagy amerikai hazafit is el tudja játsszani.

No meg persze, még egy sci-fiben is összehozza a majmokat és az embereket. Ez pedig nem kis teljesítmény. Bár akad egy Arany Málna-díj jelölése is Az esemény című filmben mutatott játéka miatt, dehát tegyük hozzá, hogy egy ilyen alkotásban azért rendesen fel kellett kötnie a gatyáját, és nem csak azért mert fújt a szél...

Mark Wahlberg rapperként kezdte, elég kicsapongó gyerek volt, még az érettségijét sem tette le, miközben egy darabig - bátyja révén - tagja volt a híres New Kids on The Block nevű formációnak is, bár a angy befutáskor már nem volt a team tagja. Az izmos Wahlberg később Calvin Klein-alsónemű reklámokban is szerepelt.

Első filmszerepét 1993-ben kapta, azóta pedig több tucat kiváló alakításon van túl. Eközben pedig aktív karitatív tevékenységet is folytat feleségével, akivel létrehozták a Mark Wahlberg Youth Foundation alapítványt.

Rhea Durham modellel amúgy 2005-ben találkozott először, azóta négy gyönyörű gyereke is született a párnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás