Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghalt Mark Wahlberg édesanyja

Meghalt Mark Wahlberg édesanyja

Színes

Meghalt Mark Wahlberg édesanyja

Színes

Baranyecz János 14:54

Gyászol Hollywood egyik legsikeresebb akcióhőse, Mark Wahlberg, ugyanis 78 éves korában elhunyt szeretett édesanyja, Alma.

Szörnyű hírt közölt a világgal a kétszeres Oscar-jelölt Mark Wahlberg, ugyanis meghalt az édesanyja. Alma Wahlberg 78 éves volt, és ugyan nem derült ki, hogy pontosan mi okozta a halálát, de a színész tavaly arról beszélt, hogy az anyukája néhol jól, néhol rosszul van, kicsit zavarodott és kezd elfelejteni dolgokat, viszont még mindig önmaga.

„Az én angyalom. Nyugodj békében”

– búcsúzott édesanyjától Mark Wahlberg.

Alma Wahlberget az amerikai közönség a Wahlburgers című reality műsorból ismerhette leginkább, ami a család hamburgerezőiről szólt. Az utóbbi években volt olyan időszak, amikor ő üdvözölte az embereket az éttermeikben, ugyanis állítólag nagyon ragadós volt a nevetése, remek humorral rendelkezett és csak úgy beragyogta az összes helyiséget.

Kilenc gyermek édesanyja volt Alma Wahlberg és rengetegen gyászolják őt. Sokan a család lelkeként tartották számon, így nagyon fog hiányozni mindenkinek, többek között Mark Wahlbergnek és a New Kids on the Block nevű kultikus fiúzenekarból ismert Donnie Wahlbergnek is, akivel kifejezetten közeli kapcsolatot ápoltak.

Itt lehet megtekinteni Mark Wahlberg megemlékezését:

Borítókép: Mark Wahlberg / Profimedia