promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt a Goldberg család sztárja, George Segal
Borítókép:  George Segal / via complex.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

87 éves korában meghalt A Goldberg család című sorozat Papijaként ismert George Segal, aki legendás pályafutást tudhatott maga mögött és még Oscar-díjra is jelölték.

George Segal felesége, Sonia erősítette meg a szomorú hírt, hogy szeretett férje közel 25 év boldog házasság után sajnos egy koszorúér műtét komplikációi miatt elhunyt. A Goldberg család Papijaként ismert színész már 60 éve volt a pályán, ez idő alatt pedig elképesztően sok maradandó szerepben láthattuk őt – 1967-ben például Oscar-díjra jelölték őt a Nem félünk a farkastól című filmben nyújtott alakításáért.

George Segalt egész Hollywood gyászolja, ugyanis a megkérdőjelezhetetlen tehetsége mellett sokak szerint még 87 évesen is igazi gyermeki csodálat és kalandvágy volt benne, ráadásul bárkit meg tudott nevettetni, mivel hihetetlenül jó humorérzékkel rendelkezett, amit több remek vígjátékban és sitcomban is kamatoztatott az utóbbi hat évtizedben.

Szerepelt egyebek között a 2012, Nicsak, ki beszél, Szerelem és más drogok, A kábelbarát és az Egy kis előkelőség című filmekben is – utóbbi munkájáért Golden Globe-díjjal jutalmazták 1974-ben. Az még nem derült ki, hogy A Goldberg család készítői hogyan fogják kezelni a tragédiát, de az biztos, hogy őket is megrázta a hír.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás