promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka szívszorító sorokkal emlékezett meg elhunyt édesapjáról – fotó
Borítókép:  Majka / via hírözön
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú évfordulón van túl Majka, ugyanis 20 éve hunyt el szeretett édesapja, ezért most egy megható posztban emlékezett meg róla.

Majoros Péter, vagyis Majka nemrég nyilatkozott a 45 évesen elhunyt édesapjáról, akiről elmondta, hogy egy tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, de mégsem akar olyan lenni, mint ő, mert az utolsó éveiben éjjel-nappal dolgozott, túlhajtotta magát és ez vezethetett a korai halálához. Majka mindössze 22 éves volt, mikor édesapja meccsnézés közben szívrohamot kapott mellette.

„20 éve ment el a fater!! A halálával elintézte, hogy én Magyarországon maradjak, és az legyek most, aki mindig is lenni akartam, egy olyan életben, amire mindig vágytam...”

– emlékezett meg Majka a közösségi oldalán.

Majoros Péter két évtizeddel ezelőtt azt tervezte, hogy barátnőjével együtt szerencsét próbálnak Kanadában, de a tragédia miatt itthon maradt, hogy megvárja a hagyatéki tárgyalást. Nem sokkal később jelentkezett a Való Világ legelső szériájába, amit ugyan nem nyert meg, de végül a műsor történetének legsikeresebb szereplője lett belőle.

Itt lehet megtekinteni Majka megemlékezését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás