promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: tényleg ő a legimádottabb zsűritag a magyarok szerint? Most végre kiderülhet, hogy a 4 voksmester közül, kinek a jelenlétét élvezzük a legjobban - Szavazó
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Legújabb szavazós cikkünkben kiderül, hogy ki a legimádottabb, és persze az is, hogy ki a legkevésbé kedvelt zsűritag az Álarcos Énekes harmadik évadának zsűrijében.

Immár a harmadik évad fut az Álarcos Énekes című műsorból az RTL Klub csatornán, a műsor amúgy Dél-Koreából származik, és az eredetiben még Ryan Reynolds is felhúzott magára egy kissé gagyi álarcot. Az akció pedig nem véletlen, a Hollywood-i sztár ugyanis a műsorban is akkoriban legújabb filmjét,

a Deadpool második részét reklámozta.

Magyarországon is rettentően népszerű a széria, bár néha már úgy tűnik, hogy a verseny kissé háttérbe szorul, és mindenki sokkal, de sokkal jobban fókuszál a zsűritagokra. Az Álarcos Énekes Facebook-oldalán a posztok alatt rendszeresen visszatérő téma, hogy a felhasználókat melyik zsűritag idegesíti, illetve az is, hogy ki a kedvencük.

Mostani szavazós játékunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy a négy zsűritag, így Szandi, Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Nagy Ervin közül ki a kedvencetek, de a voksolás keretében arra is leadhatjátok szavazatotokat, aki a legkevésbé szimpatikus.

A szavazás szabályai: nyomj egy felfelé mutató nyilat arra, akit imádsz, és nyomj egy lefelé mutató nyilat arra, akivel kevésbé szimpatizálsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás