Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keanu Reeves izgalmas dolgokat árult el a John Wick folytatásáról

Keanu Reeves izgalmas dolgokat árult el a John Wick folytatásáról

Zene, Film & Kultúra

Keanu Reeves izgalmas dolgokat árult el a John Wick folytatásáról

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:12

Keanu Reeves végre beszélt egy kicsit a John Wick negyedik részéről, amiben állítólag a forgalom kellős közepén is fog majd harcolni.

2014-ben Keanu Reeves az egész világot meghódította a John Wick című kőkemény akciófilmmel, amiben a meggyilkolt kiskutyáját bosszulja meg, és közben a fél alvilágot lemészárolja. Az alkotás akkora siker lett, hogy azóta két folytatást is kapott, és a rajongók legnagyobb örömére jelenleg is dolgoznak a negyedik részen, miközben már az ötödik előkészületei is elkezdődtek.

Keanu Reeves a szériában ceruzával, lóval és egyebek között könyvvel is ölt már, szóval elég változatos és egyedi módszerekkel teszi el láb alól az ellenségeit, most pedig elárulta, hogy a folytatásban lesz majd egy látványos, őrült akciójelenet is, ami a forgalom kellős közepén játszódik – ez pedig rendkívül izgalmasan hangzik, hiszen a készítőket ismerve itt is lesz pár egészen kreatív haláleset, amin az egész közönség felszisszenhet.

A világsztár még azt is elmondta, hogy kicsit jobban ki fogják nyitni a John Wick világát, ráadásul új karaktereket is megismerhetünk majd, miközben tovább viszik hősünk izgalmas történetét.

A John Wick 2022. május 27-én érkező, jelenleg még cím nélküli negyedik részét továbbra is a széria veteránja, Chad Stahelski rendezi, és olyan színészek szerepelnek benne Keanu Reeves mellett mint például Laurence Fishburne, Ian McShane, Donnie Yen, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada vagy Bill Skarsgard, szóval bőven van miért várniuk a rajongóknak.

Borítókép: John Wick szerepében Keanu Reeves / Profimedia