Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rocky és Drago ismét összecsap – Végre megérkezett az új Rocky film előzetese!

Rocky és Drago ismét összecsap – Végre megérkezett az új Rocky film előzetese!

Zene, Film & Kultúra

Rocky és Drago ismét összecsap – Végre megérkezett az új Rocky film előzetese!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 22:22

Hamarosan bemutatásra kerül a Rocky IV sokkal keményebb rendezői változata, aminek az előzetese szinte teljesen új élményt ígér.

Sokan minden idők egyik legjobb filmes összecsapásának tartják Rocky Balboa és Ivan Drago küzdelmét az 1985-ben bemutatott Rocky IV-ben, amiben Sylvester Stallone ikonikus karaktere nemcsak egy félelmetes bokszolót, hanem az egész Szovjetuniót legyőzte. Az alkotás az év 4. legsikeresebb filmje volt (a Vissza a jövőbe, Beverly Hills-i zsaru és a Rambo 2 után), így nem csoda, hogy annyira Sly szívéhez nőtt, hogy tavaly a karantén alatt egy kicsit újra elővette, és csinált belőle egy rendezői változatot.

A Rocky IV: Rocky vs. Drago névre keresztelt kibővített, újravágott, digitálisan felújított alkotás november 11-én, mindössze egyetlen alkalommal kerül bemutatásra az amerikai mozikban, november 12-én pedig elérhetővé válik az interneten is, hogy mindenki újra átélhesse Rocky és Drago felejthetetlen, fájdalmas mérkőzését.

A Rocky rajongóknak szinte kötelező lesz megnézni ezt az új, rendezői változatot, hiszen Sylvester Stallone azt mondta, hogy ez jobb, mint az eredeti, ráadásul olyan, mintha egy másik filmet nézne az ember – szóval nem érdemes kihagyni Rocky újramelegített kalandját a Dolph Lundgren által alakított szovjet gyilkológéppel.

Itt lehet megnézni a Rocky IV: Rocky vs. Drago előzetesét:

Borítókép: Sylvester Stallone és Dolph Lundgren a Rocky IV-ben. / Profimedia