promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy miért nem szerepel Sylvester Stallone a Creed folytatásában
Borítókép:  Rocky Balboa szerepében Sylvester Stallone / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael B. Jordan elárulta, hogy valójában miért nem láthatjuk Sylvester Stallone-t Rocky Balboaként a Creed harmadik részében.

2015-ben a Creed: Apollo fia című film kilenc év után visszahozta a legendás Rocky Balboa karakterét, aki a Michael B. Jordan által alakított Adonis Creed útjait egyengette, miközben megküzdött a rákkal. Sylvester Stallone Oscar-jelölést kapott a munkájáért, majd a 2018-as folytatásban is szerepelt, de a jövőre érkező harmadik részben a rajongók legnagyobb bánatára már nem lesz benne – most kiderült, hogy miért.

„Mindig lesz egy kis Rocky Adonisban. De ez egy Creed széria, és nagyon szeretnénk köré építeni ezt a történetet és a világot, ahogyan ő halad előre. Örökké tisztelni és k*rvára szeretni fogjuk, amit [Sylvester Stallone] felépített, de mi Adonist és a családját szeretnénk előrébb vinni és navigálni”

árulta el Michael B. Jordan, aki a főszerep mellett a Creed 3 rendezését is elvállalta.

Bizonyos szempontból érthető, hogy két film után úgy érzik a készítők, hogy Rocky kellő löketet adott nekik ahhoz, hogy egyedül szárnyaljanak, de pontosan ezért lehet ebből hatalmas bukás is. Michael B. Jordan még nem akkora globális sztár, hogy elvigyen a hátán egy egész szériát, de könnyen lehet, hogy a Creed 3-mal bebizonyítja, hogy megy ez neki Sylvester Stallone nélkül is.

Akárhogy is legyen, a közönségnek valószínűleg nagyon fog hiányozni Rocky Balboa, de nem kell aggódni, hiszen Sly szerencsére éppen egy előzménysorozaton dolgozik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás