promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön a Creed 3, ráadásul Michael B. Jordan fogja rendezni
Borítókép:  Sylvester Stallone és Michael B. Jordan / MGM / Warner Bros / New line cin / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy mikor érkezik a Creed folytatása, amit a főszereplő, Michael B. Jordan rendez majd, de Sylvester Stallone visszatérése még kérdéses.

2015-ben mutatták be a Creed: Apollo fia című filmet, ami voltaképpen a Rocky folytatása volt, csak a Michael B. Jordan által alakított Adonis Creed főszereplésével, miközben Sylvester Stallone „csupán” kiemelt mellékszereplőként alakított maradandót. Három évvel ezelőtt megkaptuk a folytatást, amiben Dolph Lundgren is visszatért, Sly pedig a végén elvileg búcsút intett Rocky Balboa karakterének – de úgy néz ki, hogy ennek ellenére hamarosan jön a harmadik rész.

Bejelentették, hogy 2022 novemberének végén érkezik a Creed 3, amit Michael B. Jordan fog rendezni, és ez azért is különleges, mert eddig még sosem próbálta ki magát ilyen pozícióban, de most úgy érezte, hogy minden adott, hogy végre így is bizonyítson.

Tessa Tompson és Phylicia Rashad is újra feltűnnek majd a folytatásban, aminek a forgatókönyvét az első részt készítő Ryan Coogler (Fekete Párduc) ötlete alapján Keenan Coogler (Space Jam 2) és Zach Baylin (King Richard) fogja elkészíteni, szóval jó eséllyel a minőség megmarad, bár a történetről még semmit sem árultak el.

A legtöbb embert valószínűleg az foglalkoztatja legjobban, hogy vajon Sylvester Stallone is szerepelni fog-e a Creed 3-ban, de erről sajnos még nincsenek információk. Sly nem egyszer jelezte, hogy nyugdíjba küldte Rockyt, aztán később mégis visszatért, szóval valószínűleg azon múlik a döntése, hogy milyen lesz a forgatókönyv, illetve a kedve – de jó eséllyel mindenki örülne, ha ismét Rocky Balboa bőrébe bújna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás