promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Vin Diesel ritkán látható ikertestvére - döbbenetes a hasonlóság vagy mégsem? - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döntsétek el ti, mi mutatunk hozzá képet.

Nagyon kevesen tudják, da a Halálos iramban-filmek sztárjának, Vin Dieselnek van egy ikertestvére is, akit Paul Vincent hívnak. A síznész azonban szinte semmiféle információt nem oszt meg a nyilvánosság előtt testvéréről, így nagyon kevés információt tudunk csak Paul-ról, aki az interneten fellelhető adatok szerint maga is a filmiparban dolgozik, illetve zeneszerző is.

Az iMDB-n viszont csak egyetlen alkotásnál szerepel a neve, méghozzá Vin Diesel egyik első nagy dobásánál, a Sokarcú című filmnél.

Csupán pár kép elérhető nyilvánosan, amelyeken együtt látható Vin Diesel és Paul Vincent. De ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a színész magánéletéről sem tudunk sokat, a családi életét inkább elzárja a kíváncsi kamerák elől.

Hollywoodban amúgy nagyon sok sztárnak van ikertestvére, akikről talán még nem is hallottatok még. Többek között Kiefer Sutherlandnek és Scarlett Johanssonnak is van.

Az alábbi videóban az elindítás után láthattok róluk egy közös fotót, amely alapján eldönthetitek, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Első blikkre talán óriási lehet a különbség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás