promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most is szellemek kísértik a házat, ami a Démonok között inspirációja volt – Less be a hátborzongató ingatlanba!
Borítókép:  Démonok között / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az igaz történeten alapuló Démonok között című horrorfilm inspirációjául szolgáló ingatlant el akarja adni a jelenlegi tulajdonosa, aki maga is találkozott már ott szellemmel.

2013-ban került bemutatásra James Wan nagy sikerű, igaz történeten alapuló horrorfilmje, a Démonok között, amiben megismerhettük a Perron családot, akik segítséget kértek a paranormális ügyekkel foglalkozó Warren házaspártól, mert úgy hitték a megmagyarázhatatlan furcsaságok miatt, hogy kísértetek vannak a házukban – és állítólag igazuk is volt, mivel egy boszorkány átka sújtotta a birtokot.

A Démonok között-ben nem az eredeti házban forgattak, mivel az most is tele van szellemekkel – legalábbis a jelenlegi tulaj szerint, aki 2019-ben óvatosan költözött be, nehogy megzavarja a túlvilági entitásokat, de még így is találkozott eggyel, szóval nem csoda, hogy most el akarja adni az ingatlant.

1,2 millió dollárért árulják a Rhode Island-i birtokot, amin az elvileg ma is aktív kísértetház található. Ugyan elsőre soknak tűnhet ez a nagyjából 370 millió forintnak megfelelő összeg, de igazából nem az, mivel egy jól fizető üzlet is jár hozzá, ugyanis egészen 2022-ig folyamatosan ki van adva különböző paranormális kutatóknak, illetve a borzongásra vágyóknak – szóval rengeteg embert vonz a horrorfilmet inspiráló ház, ez pedig biztos bevételt jelent.

Az ingatlaniroda csinált is egy hangulatos reklámvideót az érdeklődőknek, így mi is benézhetünk a híres kísértetházba – ha merünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás