promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jaj, mit csinált már megint Nicolas Cage!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A whiskey és a tequila megtette hatását, de ezúttal legalább nem nősült meg.

Párducmintás nadrágban, fekete pólóban és flip-flop papucsban, na meg persze totálisan szétcsapva balhézott Nicolas Cage egy Las Vegas-i étteremben. A szemmel láthatólag ittas színészről egy megalázó videó is kikerült a webre.

A bámészkodók először hajléktalannak gondolták a sztárt, és utána döbbenten ismerték fel, hogy ismét az 57 éves filmszínész balhézott a személyzettel a puccos vendéglátóhelyen. Ki is rúgták onnan annak rendje és módja szerint.

Fotó: YouTube

Nicolas Cage még tett egy bizonytalan kísérletet a visszatérésre, de a személyzet egyik tagja az útjába állt. A Las Vegas, végállomás című 1995-ös romantikus filmben a színész éppen egy reményvesztett alkoholistát játszott – talán ezt az emléket akarta felmelegíteni.

A The Sun lapnak nyilatkozó vendégek azt mondták, hogy Nicolas Cage drága whiskey-vel vedelte tele magát, közte pedig néhány pohárka tequilát is leküldött. Előbb csendesen üldögélt mezítláb egy kanapén, majd előkereste a papucsát, és tántorogva kiabálni kezdett.

A színésztől mindez már megszokott, lényegében az egész élete és karrierje egyetlen hosszú hullámvasútnak tekinthető. Idén ötödször is megnősült (a 26 éves Riko Shibata lett az újabb szerencsés kiválasztott), ugyanakkor elvesztette 85 éves édesanyját.

„Éppen a bárban voltunk, amikor észrevettünk egy férfit, akit elsőre hajléktalannak hittünk. Teljesen részeg volt, és folyton lármázott. Teljesen sokkolt minket, amikor felismertük Nicolas Cage-et. Totál ki volt ütve, és kicsit még a személyzettel is verekedett”

– idézte fel a történteket egy névtelen szemtanú.

A színész egyébként többekkel megpróbált kakaskodni, mielőtt az alkalmazottak távozásra szólították fel. Végül ki kellett tessékelni az ajtón, majd a helyzet úgy oldódott meg, hogy a sztárt egy törzsvendég ismerőse hazavitte.

Nicolas Cage nem először balhézott nyilvános helyen részegen, 2019 márciusában például még ennél is kellemetlenebb helyzetbe került az alkohol miatt. Éppen Las Vegasban forgatott, amikor kicsit beivott, ezért az oltár elé kísérte akkori barátnőjét.

Erika Koike így lett a sztár negyedik felesége, de csak kereken négy napig. Nicolas Cage utána kijózanodott, és a frigy felbontását kérte, arra hivatkozva, hogy nem volt teljesen beszámítható állapotban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás