Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várod már Ben Affleck visszatérését Batmanként? – Van egy rossz hírünk!

Várod már Ben Affleck visszatérését Batmanként? – Van egy rossz hírünk!

Zene, Film & Kultúra

Várod már Ben Affleck visszatérését Batmanként? – Van egy rossz hírünk!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Igaz, hogy Ben Affleck ismét Batmanként fog szerepelni a The Flash filmben, de sajnos nem úgy, ahogy a rajongók igazán szeretnék.

Rendkívül izgatottak lettek a képregényfilmek kedvelői, mikor annak idején kiderült, hogy a jövőre érkező The Flash-ben nem csupán Michael Keaton tér vissza Batmanként, hanem Ben Affleck is. Többen is úgy gondolják, hogy Ben Affleck megérdemelt volna egy saját Batman filmet, de mivel az a hajó már elúszott, így a színész rajongói megelégedtek azzal, hogy majd a The Flash-ben bőven láthatják kedvencüket – de jobban teszik, ha egy kicsit lejjebb adnak az elvárásaikból.

Most kiderült, hogy Ben Affleck állítólag mindössze egyetlen hétig forgatta a jeleneteit a The Flash-hez, ami rettenetesen kevés, szóval könnyen lehet, hogy csupán pár percig fog szerepelni a filmben – ez pedig rengeteg ember számára rettenetes hír, hiszen sokan leginkább miatta várják az alkotást.

Az eddigi információk szerint az Andy Muschietti (Mama, Az) által rendezett The Flash rendkívül ambiciózus lesz, és számtalan izgalmas érdekességet láthatunk majd benne, így lehet, hogy csak amiatt fog ilyen apró mellékszereplőként feltűnni benne Ben Affleck, mert rajta kívül is akadnak még elképesztő meglepetések – 2022. november 4-én kiderül, ugyanis jelen állás szerint akkor kerül mozikba a The Flash.

Borítókép: Batman szerepében Ben Affleck / Profimedia