promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik az őrület: jön a Tigrisvilág 2. évada, Joe Exotic visszatér!
Borítókép:  Joe Exotic / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan új évaddal jelentkezik a tavalyi év egyik legnagyobb dobása, a Tigrisvilág című Netflixes dokumentumfilm-sorozat, ami szinte az egész világot megbotránkoztatta.

2020 márciusában szinte mindenki otthon ült karanténban, az emberek a tévét bámulták, és közben vágytak egy műsorra, ami van olyan őrült, hogy teljesen elterelje a figyelmet a világ szörnyűségeiről. Ekkor jött a Netflix Tigrisvilág című dokumentumfilm-sorozata, amiben megismerhettük a legendás Joe Exoticot és a tigrisekkel teli állatkertjét – meg persze a háttérben folyó gátlástalan gusztustalanságokat, amik olyan szinten felháborították a nézőket, hogy sokan el se hitték, hogy ezek tényleg megtörtént események.

A Netflix csillogó szemekkel nézte, ahogy a Tigrisvilág pillanatok alatt meghódítja a közönséget, és természetesen azonnal elkezdett dolgozni a folytatáson – most pedig hivatalosan is bejelentésre került, hogy sokak meglepetésére jön az új évad, ráadásul valamikor még idén láthatjuk, szóval nem kell hosszú ideig várnunk a hírhedt Joe Exotic visszatérésére.

A Tigrisvilág első szezonja hihetetlen csavarokkal sokkolta a nézőket, így szinte biztos, hogy a folytatás is tele lesz olyan pillanatokkal, amiktől le fog esni az állunk – főleg annak tudatában, hogy az éppen szabadlábon lévő szereplőkkel rengeteg dolog történt az utóbbi egy évben, amiket biztos érinteni fognak a hamarosan érkező új részekben.

Itt lehet megnézni a Netflix bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás