promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló részletek derülnek ki az UFO-k létezéséről - egy különleges amerikai ügynök azt ígéri, hogy a könyve mindent megváltoztat majd
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most akkor tényleg minden kiderül? Nem lesz több ferdítés?

A Hollywood Reporter közölte azt a hírt, miszerint Luis Elizondo, egykori katonai hírszerő, aki a Pentagon egyfajta azonosíthatatlan repülő tárgyakkal foglalkozó különleges ügyosztályának volt az igazgatója néhány évig, aláírt a HarperCollins Kiadóval egy szerződést, amelynek értelmében könyvet fog írni ezen szervezet viselt dolgairól.

Mint a lapnak megjegyezte, sokkoló részletekről fog beszámolni a könyvében, amely valószínűleg napok alatt bestseller lesz majd a megjelenése után.

Korábban már sokat cikkeztek arról az újságok, hogy ez a különleges szervezet 2007 és 2015 között foglalkozott a Pentagon-on belül az azonosíthatatlan repülő tárgyak észleléséről szóló dokumentumok és beszámolók tanulmányozásával.

De a hírek megjelenése után, és néhány furcsa, potenciálisan földönkívüli repülő tárgyról szóló videó publikálása után több lap is beszámolt arról, hogy ez a szervezeti egység nem is szűnt meg, az amerikai kormány csupán átszervezte azt.

Luis Elizondo azóta több interjút is adott, amelyben elmondta, hogy azért lépett ki az állományból, mivel már nem tudott azonosulni ezzel a racionalitáson túli titkolózással, amelyet policyként követett a szervezet. Azóta több, ufókkal foglalkozó műsorban is részt vett a nyilvánosság előtt, többek között a History Channel azonosítatlan légi jelenségekre fókuszáló szériájában is.

Azt ígérte, hogy a nemsokára megjelenő könyvében feltárja tudását, amelyet szolgálati ideje alatt szerzett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás