promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise jól meglepett két túrázót, mikor hirtelen eléjük pottyant az égből – fotó
Borítókép:  Tom Cruise / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon meglepődött a két túrázó, mikor hirtelen megjelent előttük az égből Tom Cruise, aki éppen az új Mission: Impossible filmhez gyakorolt egy ejtőernyős mutatványt.

Tom Cruise híres arról, hogy az akciófilmjeiben saját maga végzi el a legdurvább mutatványokat, így egyebek között lógott már le szikláról, éppen felszálló repülőről és még a világ egyik legmagasabb épületéről is. A világsztár folyamatosan egyre többet vállal a nagysikerű Mission: Impossible-széria miatt, most pedig kiderült, hogy ismét valami nagy dologra készül a következő részben.

Egy Katica András nevű, feltételezhetően magyar származású férfi, és Tutyi nevű barátja éppen Angliában túráztak, mikor hirtelen eléjük pottyant az égből Tom Cruise, aki egy helikopterből ugrott ki ejtőernyővel, hogy gyakoroljon, és teszteljen egy új technikát – mondani sem kell, hogy rendesen meglepődtek, hiszen erre aztán tényleg nem lehet számítani.

Tom Cruise állítólag nagyon kedves volt, és még közös fotót is készített a túrázókkal, akik szerint a színészen látszódott, hogy nagyon jól érzi magát, de mégis profi a hozzáállása:


Kép: Profimedia

Tom Cruise nemrég nagy port kavart, mikor egy ehhez hasonló gyakorlás miatt a környék összes tehene rosszul lett – de nem azért, mert a bocik annyira izgultak a világsztár miatt, hanem azért, mert a stáb biztonsági okokból bekapcsolt egy drón-zavaró eszközt, ami sajnos valamiért az állatokat is annyira megbolygatta, hogy eldőltek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás