promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mission Impossible 7: nagyon durván késik majd a film, Tom Cruise ismét őrjönghet
Borítókép:  "Ez a vonat bizony késik..." (Tom Cruise a Mission Impossible 7-ben/Paramount)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Paramount Pictures további négy hónappal elhalasztotta a Mission: Impossible 7 mozikba kerülését és a Top Gun: Maverick megjelenési dátumát is durván elhalasztották. Ráadásul úgy, hogy utóbbi került előbbi helyére.

A Mission: Impossible 7. című film mozikba kerülését elhalasztották - ez most a legutóbbi a koronavírus járvány filmes "áldozatainak" sorában - írja a Movieweb. Tegnap még a Tom Cruise akciófilmsorozatának folytatását a jövő évi amerikai "Memorial Day" napján, tehát 2022. május 27-én mutatták volna be, ám ebből most már nem lesz semmi. Most a Paramount Pictures hivatalosan is eltolta a következő Mission: Impossible filmet arról a hétvégéről 2022. szeptember 30-ra, ami további kemény négyhónapos várakozást jelent.

Hogy azért ne maradjanak azon a napon a rajongók a sztár nélkül: a Mission: Impossible 7 helyét azon a hétvégén egy másik Tom Cruise blockbuster veszi át, amelyet a Paramount hasonlóan elhalasztott. A Top Gun: Maverick című filmet idén éppen hálaadáskor akarták bemutatni, de a növekvő COVID-ügyek meggyőzték a stúdiót, hogy egyelőre vegyék le a várva várt vadászgépes akciófilm folytatását a menetrendről és pont az MI7 helyére rakják.

És hogy mi a helyzet a streaminggel? Mivel mindkét Tom Cruise-franchise rendkívül nagy költségvetéssel készült, és akár egymilliárd dolláros bevételt is hozhat, ezek nem olyan filmek, amelyek egyenesen a Paramount+ felé tartanának.

A világjárvány a Mission: Impossible 7. készítését egyébként is nagyon megnehezítette. Többször is késett már a forgatás a vírusveszély miatt. Egy alkalommal Cruise-t egy hangfelvételen rögzítették, amint a stáb tagjaival kiabál, amiért megsértették a COVID-19 protokollt. A színész később kifejtette, hogy szenvedélyesen komolyan veszi a biztonsági óvintézkedéseket, hiszen keményen dolgozik azon, hogy a stáb biztonságban legyen, és befejezhesék a forgatást.

"Azt mondtam, amit mondtam. Sok minden forgott kockán azon a ponton. De nem az egész stábomról volt szó. A stábot elküldtem a forgatásról, és csak válogatott emberek voltak jelen."

- mondta Cruise az esetről az Empire-en keresztül.

"Az összes ilyen érzelem átfutott az agyamon. És az egész stáb számára, hogy tudtuk, hogy elkezdtük forgatni a filmet, hatalmas megkönnyebbülés volt... Nagyon érzelmes volt."

- tette még hozzá a filmsztár.

A Mission: Impossible 7 tehét mostantól 2022. szeptember 30-án kerül a mozikba, a szintén nagyon várt és szintén sokat elhalasztott Top Gun: Maverick pedig felváltotta a helyét és egyelőre május 27-én lehet rá számítani - ha a koronavírus delta variánsa is így akarja. A magyar forgalmazótól egyelőre még nem jött minderről közlemény, de vélhetően rövidesen küldik ők is.

(Movieweb)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás