promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jason Statham 20 évvel fiatalabb szerelme, a gyönyörű Rosie Huntigton-Whiteley - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pár már 11 éve él együtt boldogságban.

Jason Statham a zúzós-üldözős-autótörős akcióflmek egyik koronázatlan királya, akinek a neve simán garancia arra, hogy a film egy pillanatra sem fog minket unalomba ringatni. A Feláldozhatók, A szállító-filmek, a Blöff a Crank-Felpörgetve és még több tucat akciófilm sztárja egy igazi bombázóval házasodott össze még 2016-ban. 

Jason Statham felesége ugyanis a Transformers 3. részéből ismert modell, Rosie Huntigton-Whiteley.

Rosie 1987-ben született Angliába, Plymouth-ban egy fitnesz-oktatónő és egy földmérő gyermekeként. Az ükapja viszont igazi híresség volt a helyi politikában, egy 19. századi nemes, Sir Herbert Huntington-Whiteley-nek hívták.

A főiskola mellett kezdett el modellkedni és az első reklámja egy Levi's ruhadarab promóciójában volt. Később a Victoria's Secret modellje lett, majd 2010-ben kapta meg híres szerepét a Trasformers-filmek 3. részében. Ekkor Megan Fox szerepét vette át.

Jason Statham-mal 2010-ben keztek el randizni, majd 2016-ban házaodtak össze. A pár augusztusban jelentette be, hogy második gyermeküket várják. Családi életüket a médiától elzárva élik, csak nagyon ritkán publikálnak családi fotókat.

A Transformers-ben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás