promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham szerelme lerántotta a leplet a színész valódi énjéről
Borítókép:  Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham / ProfiMedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Statham sokak szemében egy igazi kőkemény akcióhős, aki előbb lő, aztán kérdez, de most a párja, Rosie Huntington-Whiteley elárulta, milyen is ő valójában.

Jason Statham szinte egész színészi pályafutása arról szól, hogy ő a morcos macsó, aki puszta kézzel töri ketté az emberek gerincét, csak hogy igazságot szolgáltasson. Hollywood egyik legkeményebb arcaként van elkönyvelve, pedig kevesen ismerik a valódi énjét, hiszen nagyon privát életet él, de most az állítólagos felesége, Rosie Huntington-Whiteley lerántotta róla a leplet, és elmesélte, mi volt az első randijuk után.

„Emlékszem, másnap felhívtam az egyik barátomat és mondtam neki, hogy »Hűha, ő annyira váratlanul nem az, akinek hittem. Nagyon szerény, vicces, karizmatikus és energikus.« Ezeket egyáltalán nem gondoltam volna róla, de végül ezek miatt kezdtem el vonzódni hozzá”

árulta el Rosie Huntington-Whiteley, aki 2010-ben jött össze a világsztárral.

Úgy néz ki, hogy Jason Statham tényleg jó színész, ugyanis hiába tűnik a filmvásznon egy néhol arrogáns, kegyetlen gyilkológépnek, az életben sokkal inkább megnyerő és visszafogott. Hihetetlen, hogy a színész ennyire titokban tudja tartani a magánéletét, de valamit nagyon jól csinál, hiszen a jelek szerint a legnagyobb harmóniában élnek párjával és közös gyermekükkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás