promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka most megmutatta a világnak - a fotóját már több mint 14 ezren lájkolták
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja elképesztő fotóval jelentkezett.

Majka mostanában még a szokottnál is jobban az érdeklődés középpontjába került, ő lett a TV2 új szuperprodukciójának, a Sztárban Sztár leszek! című műsornak az egyik zsűritagja, miközben összeházasodtak Hajnival is. Az esküvő pedig az év egyik legnagyobb érdeklődését kiváltó médiaeseménye volt.

Nemrégiben pedig csodálatos bejelentést tett, amellyel valószínűleg magyarok tízezreinek okozott örömet. Szeptember 25-én ugyanis valami olyan érkezik majd, amire lehet, hogy te is el fogsz majd menni.

Nem sokkal ez előtt pedig volt egy másik bejelentése is, amelyben arról írt, hogy egy új vállalkozásba fektet majd, és egy remek labdajátékot hoz többedmagával Magyarországra, amely a padbol névre hallgat. A játék őshazája amúgy Argentína, a sport pedig egy izgalmas keveréke a squashnak, a röplabdának és a tenisznek.

Majka nagyon aktív, és ehhez nagyon jó formábanis  van, erről pedig mi is meggyőződhetünk hétről hétre az Instagram és a Facebook oldalán is, most éppen a bicepszéről készült képpel jelentkezett az rapper-műsorvezető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás