promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka nagy bejelentést tett – Ilyenre még nem volt példa Magyarországon!
Borítókép:  Majka / Promotions.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka a saját elmondása szerint ismét egy remek ötletbe fektetett be, ugyanis egy egészen új sportot hoz az országba.

Majoros Péter, azaz Majka az ország egyik legnépszerűbb, legsikeresebb előadója, aki szinte folyamatosan koncertezik, ráadásul különböző televíziós műsorokban is szerepel – egyebek között hétvégente a Sztárban sztár leszek!-ben is láthatja őt a közönség a TV2 képernyőjén, ahol már az első adásoknak köszönhetően is rengeteg emlékezetes pillanattal gazdagodtak a nézők.

Úgy látszik, hogy Majka nemcsak műsorvezetőként és zenészként, hanem üzletemberként is aktív, hiszen a mostani bejelentése alapján nem akármilyen ötlettel rukkolt elő: egy új sportot hoz Magyarországra, ami biztos, hogy sokak számára izgalmas lesz.

„Egy újabb remek ötletbe fektettem be. Elindult a Padbol. Egy páran a foci szerelmesei [...] úgy gondoltuk,hogy Magyarországra hozzuk ezt a remek labdajátékot. Argentínából indult , és végre Magyarországon is játszhatjuk profi körülmények közt. Külföldön Ibrahimovic, Pogba, vagy éppen a Kárpátok Maradonája Hagi aki ebben a sportban lehetőséget látott. Én nagy rajongója voltam a labtenisznek, de az a sport 100%ban kiváltotta nálam”

– írta Majka.

A honlap szerint a Padbol egy „2008-ban létrehozott argentin fúziós látványsport, ami a népszerű futball, a squash, a röplabda és a tenisz elemeinek ötvözése által egy szórakoztató, 21. századi sportélményt kelt életre” – ezek alapján pedig nem csupán érdekes, de látványos is a játék, szóval könnyen lehet, hogy Majka ismét belenyúlt a tutiba, és hamarosan elindul a Padbol-láz.

Itt lehet megtekinteni Majka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás