Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vin Diesel könnyfakasztó üzenetet írt Paul Walkernek, aki most lett volna 48 éves

Vin Diesel könnyfakasztó üzenetet írt Paul Walkernek, aki most lett volna 48 éves

Zene, Film & Kultúra

Vin Diesel könnyfakasztó üzenetet írt Paul Walkernek, aki most lett volna 48 éves

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:50

Igazán megható üzenetet rakott ki a Halálos iramban-széria sztárja, Vin Diesel, akinek a mai napig hiányzik tragikus hirtelenséggel elhunyt barátja, Paul Walker.

Vin Diesel és Paul Walker közösen hódították meg Hollywoodot a Halálos iramban-filmekkel, amiket főleg miattuk kedvelt annyira a közönség. Hatalmas csapás volt 2013. november 30-án, mikor Paul Walker egy autóbaleset következtében meghalt, így nem csupán a családja és barátai, hanem a rajongók is könnyes szemmel gyászolták az akkor 40 éves színészt.

Paul Walker és Vin Diesel annyira közel álltak egymáshoz, hogy a sztár szinte összeomlott, mikor megtudta, hogy szeretett barátja elhunyt. Vin Diesel azóta is sokszor úgy érzi, hogy Paul Walker fentről vigyáz rá, és egyengeti az ő, illetve a Halálos iramban-széria sorsát.

Paul Walker szeptember 12-én lett volna 48 éves, ennek okán Vin Diesel egy kifejezetten szívszorító üzenetet küldött neki, bár kicsit megkésve.

„Annyi mindent elmesélnék neked... alap esetben azt mondanám, hogy el se hinnéd, hogyan töltöttem a születésnapod... de egészen biztos vagyok benne, hogy ott voltál velem lélekben. Hiányzol. Örökké”

– írta Vin Diesel.

A Halálos iramban 9. részének végén úgy tűnt, hogy valamilyen módon Paul Walker is visszatér a szériába, szóval könnyen lehet, hogy ismét láthatjuk őt a következő években érkező utolsó két rész egyikében – ha más nem, akkor úgy, hogy megint felkérik a rá nagyon hasonlító testvérét, hogy helyettesítse őt, és majd digitálisan átalakítják az arcát.

Itt lehet megnézni Vin Diesel posztját:

Borítókép: Paul Walker és Vin Diesel / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria