Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ryan Reynolds mindenkit meglepett – Teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a Deadpool sztárját!

Ryan Reynolds mindenkit meglepett – Teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a Deadpool sztárját!

Zene, Film & Kultúra

Ryan Reynolds mindenkit meglepett – Teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a Deadpool sztárját!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:34

Különleges videót rakott ki magáról Ryan Reynolds, ugyanis nem akárkivel sikerült összehoznia egy duettet egy TikTok kihívás kedvéért.

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds nemrég hatalmas sikert ért el a Free Guy című filmmel, november 12-én pedig ismét nagy durranásra számíthatunk tőle, ugyanis bemutatásra kerül Netflixen a Különösen veszélyes bűnözők című akció/vígjáték, amiben Dwayne Johnson, illetve Gal Gadot mellett fog feltűnni – szóval könnyen lehet, hogy ez lesz az év legütősebb alkotása.

Ryan Reynolds éppen a Mi a manó?-ból és még megannyi vígjátékból ismert legendás komikussal, Will Ferrell-lel forgatja a Spirited című musicalt, ami a Charles Dickens által írt klasszikus Karácsonyi ének feldolgozása lesz, és úgy tűnik, hogy annyira összehaverkodtak a film munkálatai alatt, hogy megcsinálták közösen a Grace Kelly TikTok kihívást.

A kihívás lényege, hogy a tiktokkerek Mika 2007-es „Grace Kelly” című dalának szövegét éneklik különböző hangmagasságokban és stílusokban, miközben folyamatosan egymásra pakolják az éppen felvett sávokat, így a végén egy gyönyörű harmóniát hoznak létre.

Ryan Reynolds és Will Ferrell kicsit megkésve, de csatlakoztak ehhez a TikTok trendhez, a végeredmény pedig bizonyos szempontból egészen elképesztő lett, hiszen meglepő módon mindketten remekül énekelnek, ráadásul kifejezetten mókás az előadásuk – nem csoda, hogy a lenti videó pillanatok alatt felrobbantotta az internetet, ezek alapján pedig bőven van miért várnunk a Spirited című közös musicaljüket:

Borítókép: Ryan Reynolds / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria