promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na ne! Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot egyetlen filmben?! A Netflix gigaprodukciójában pedig pont így lesz! - videó
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix "Különösen veszélyes bűnözők" című filmje új képén The Rock, Gal Gadot és Ryan Reynolds sorakoznak fel, és készen állnak az akcióra.

Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds feszítenek a Netflix közelgő, nagy költségvetésű akciófilmjének, a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) új képén - írja a Movieweb. A trió elszánt tekintettel néz, készen állva az elkerülhetetlen robbanásokra és autós üldözésekre. Mindhárom A-listás sztár ugyanolyan vagányan és stílusosan néz ki, ahogyan az elvárható tőlük, szóval várhatóan igazi non-stop izgalmakban lesz részünk az akcióthrillerben, amely nem kevés pénzébe kerülhetett a Netflixnek.

A Central Intelligence és a Skyscraper rendezője, Rawson Marshall Thurber jóvoltából a Különösen veszélyes bűnözők a nemzetközi bűnözés világába kalauzolja el a nézőket. Az angol cím arra utal, amikor az INTERPOL "Red Notice"-t ad ki, azaz globális riasztást, hogy levadásszák és elfogják a világ legkeresettebb műkincstolvaját. Gal Gadot a műkincstolvaj szerepébe bújik majd,

míg Johnson az INTERPOL ügynöke, a világ legjobb nyomkövetője, akit azért küldenek, hogy elfogja őt.

A projektet The Rock azóta a streaming óriás eddigi legnagyobb beruházásaként jellemezte. A közelmúltban jelentették, hogy maga Johnson legalább 20 millió dollárt kapott a Red Notice-ban játszott szerepéért, míg a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot szintén ennyit kaszált, amivel a világ harmadik legjobban fizetett színésznője lett. Bár a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds később csatlakozott a stábhoz, valószínű, hogy a másik kettőhöz hasonló fizetést alkudott volna ki, ami némi gyors matekozás után máris alaposan lehúzhatták a Netflix filmes büdzséjét.

Rawson Marshall Thurber rendező szerint azonban a Dwayne Johnson, Gadot és Reynolds alkotta csapat minden centet megér.

"Úgy értem, itt igazi karizmákról beszélünk."

- mondta a rendező az Empire-nek nyilatkozva.

"Szóval mi történik, ha Deadpool, Wonder Woman és Fekete Ádám egymás közvetlen szomszédságába kerül? Nagyon, nagyon szerencsésnek érzem magam. Kicsit olyan, mint egy rendezői csalás, hogy mindhárman együtt vannak egy képben. A kémia egyszerűen nem az írás vagy akár a rendezés függvénye - ez a szereposztás függvénye. Vagy megvan, vagy nincs. És ezekben a srácokban van valami különleges."

- ujjongott még Thurber.

Thurber adott némi betekintést abba, hogy mire számíthatnak a nézők a filmtől.

"[Dwayne egy] FBI-profilozót alakít, aki a műkincsbűnözésre specializálódott"

- mondja Thurber.

"Ryan Reynoldsra vadászik, aki a világ egyik legkeresettebb műkincstolvaját alakítja. Gal Gadot játssza ezt a titokzatos figurát a művészvilágban. Ahogy mondani szokás... nagy kalandok következnek".

(Movieweb)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás