promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shang-Chi 2: a Marveles bombasiker, amire senki sem számított? Kevin Feige máris izgalmas bejelentést tett a franchise-zal kapcsolatban!
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó hír azoknak, akiknek hozzánk hasonlóan tetszett az új szuperhősfilm a mozikban: a Marvel főnöke, Kevin Feige elárulta, hogy már több ötletük is van a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája 2-re – jöhet a folytatás!

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige már a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című MCU-s kiruccanás folytatásán gondolkodik – olvashatjuk a Movieweben.

A baseballsapkás főnök úgy véli, hogy az első reakciók alapján nem csak a címszereplőben, de a mellékszereplőkben is rengeteg potenciál van, vagyis Shang-Chiből és bandájából még sokat láthatunk a jövőben az MCU-ban.

"Az első reakciók nagy reményt adnak nekem, hogy az emberek többet akarnak majd látni ezekből a karakterekből. Minden bizonnyal sok ötletünk van arra, hogy mi legyen velük a jövőben. Abból is tudjuk, hogy a film működik, hogy nemcsak a címszereplőről, hanem a társszereplőkről, vagy a mellékszereplőkről is kérdeznek az emberek"

– ujjongott Feige a Comic Booknak adott interjújában.

A Marvel Moziverzum 25. filmje, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája a harcművészetek és a mágia egy eddig felfedezetlen világát mutatja be az MCU-ban. A Simu Liu főszereplésével készült Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája tíz évvel azután veszi fel a bajnok történetét, hogy megszökött az apja elől. Normális életet akar élni, de hamarosan visszahúzza az apja a titkos, Tíz Gyűrű nevű szervezetébe, ahol kénytelen szembesülni a múlttal, amiről azt hitte, hogy maga mögött hagyta. A filmet Destin Daniel Cretton rendezte a David Callahammel és Andrew Lanhammel közösen írt forgatókönyve alapján, a főbb szerepekben Simu Liu, Tony Chiu-Wai Leung, Awkwafina, Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng'er Zhang, Florian Munteanu és Ronny Chieng látható.

A filmről készült kritikánkat itt olvashatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás