promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Mátrix 4. előzetese, és bizony leesett az állunk - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Mátrix 4. része egy igazi karácsonyi ajándék lesz.

A napokban beindult a Mátrix 4. marketinggépezete, melynek első nagyobb dobásai néhány hivatalos kép és pár kedvcsináló videó voltak, amelyek egyben leleplezték az első előzetes debütálását is.

Magyar idő szerint csütörtökön 15 órakor be is robbant a The Matrix Resurrections trailere, ami egyszerre nosztalgikus, grandiózus és fantasztikus.

A Lana Wachowski által rendezett produkcióban visszatér Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és Jada Pinkett Smith, további szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Jessica Henwick, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Lambert Wilson és Christina Ricci.

Ahogy azt a Neo-t alakító Reeves már korábban is megerősítette, a 4. rész a Mátrix: Forradalmak után fog játszódni, amelyben Neo és Trinity ”halála” is bekövetkezett. A színész hozzátette, hogy a Feltámadások-ban nem lesz visszatérés a múltba, végig a jelenben fog játszódni a cselekmény.

A Mátrix: Feltámadások várhatóan december 22-én debütál a mozikban és az HBO Max-on. Az elképesztő előzetest itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás