promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az AK26 felment a hegyekbe, hogy leporolja nekünk a Hip Hop Boyz 28 éves gigaslágerét
Borítókép:  youtube.com/AK26 OFFICIAL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az AK26-tól „A hegyekbe fönn” című Hip Hop Boyz sláger feldolgozása, ami egyszerre nosztalgikus, és frissítő.

A Hiro és Giaj által alkotott AK26 már rengeteg slágert lerakott az asztalra, most pedig egy igazi csemegével készültek a rajongóknak, ugyanis elővették a Hip Hop Boyz 1993-ban kiadott zenéjét, „A hegyekbe fönn”-t, hogy egy újabb generációt is meghódítson minden idők egyik legmenőbb magyar dala – persze teljesen új, a kornak megfelelő köntösben.

Az AK26-féle „A hegyekbe fönn” megtartja az eredeti Hip Hop Boyz sláger minden lényeges, milliók által imádott elemét, így például a refrént is újra egy emberként énekelheti az ország, ráadásul a régi rap-betétekből is átvettek pár sort a srácok egy kis modern csavarral – szóval ismét „itt jön a Dóra a dáridóra”, akinek „mindegy lehet egy pásztor óra”, csak most iPhone-on nézik a buli utáni képeket.

Hiro és Giaj Bakonybélben, teljesen spontán forgatta a feldolgozáshoz készült klipet, szóval tényleg felmentek a hegyekbe, ráadásul véletlenül pont abba a kocsmába tértek be, aminek a Hip Hop Boyz egykori album- és reklámmenedzsere a tulajdonosa – szóval kicsi a világ, de annál nagyobbat szólnak benne az ütős slágerek.

Itt lehet megtekinteni az AK26 „A hegyekbe fönn”-höz készült videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás