promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Venom 2. - Vérontó új, brutális plakátja, rajta a mozikba kerülési dátummal, vajon hihetünk neki?! És lesz streaming is?!
Borítókép:  Sony Pictures Entertainment
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sony bemutatta a Venom 2. - Vérontó új plakátját, rajta látható a főszereplő Ton Hardy Venomja, Woody Harrelson Cletus Kasady-je és Naomie Harris Shriek-je. 

A szuperhősös folytatás egy évvel 2018-as elődje után játszódik, és Tom Hardy visszatér Eddie Brock, Venom emberi gazdatestének szerepében, aki újságírói karrierjét igyekszik újjáéleszteni, miközben kőkemény önbíráskodó szuper-antihősként is tevékenykedik San Franciscóban - írja a theGeek. Amikor azonban egy sikertelen interjú és kivégzés a sorozatgyilkos Cletus Kasadyvel azt eredményezi, hogy a veszélyes Vérontó (Carnage) szimbióta gazdatestévé válik, és a sérült lelkű Shriekkel gyilkos ámokfutásba kezd, Eddie-nek és Venomnak közösen is össze kell magát kapniuk, hogy véget vessenek a dolognak.

Az első Venom a megjelenésekor meglepetéssikernek bizonyult, több mint 850 millió dolláros bevételt hozott a globális jegypénztáraknál, annak ellenére, hogy a kritikusok általában negatív kritikákat adtak a filmre. Ezt a pénzügyi sikert a Sony kiaknázta, és továbblépett az akkor még Sony Pictures Universe of Marvel Characters néven futó - nemrég Sony's Spider-Man Universe-re átnevezett - univerzummal kapcsolatos terveivel, amely magában foglalja a Jared Leto által alakított Morbiust és az Aaron Taylor-Johnson által alakított Kraven the Huntert is. A Venom 2. - Vérontó a jelenleg is zajló COVID-19 járvány miatt többször is késett a bemutató és a gyártási ütemtervben, de mivel jelenleg októberi 15-ei dátumot jelöltek ki a filmnek, a Sony igyekszik növelni a várakozást a közelgő bemutatóra. A film emellett kizárólag a mozikban indul, tehát nem lesz mellette streaming szolgáltatón látható verzió.

Tekintettel a karakter népszerűségére mind a képregényekben, mind a Pókember animációs adaptációiban, a Vérontó közelgő érkezését és a Venom promóciós anyagát nagy várakozás előzi meg. A trailerekben igencsak félelmetes látvány fogadott minket azzal kapcsolatban, hogy a szimbióta milyen erőt és fenyegetést hoz magával a filmvászonra, a második trailerben pedig még az is látható, hogy Venom bizony retteg a gonosz Vérontótól. Az új poszter hasonlóan jól megalapozza az erőszakot és a zűrzavart, amit a gonosztevő a filmes debütálásával hoz magával.

Ennél is fontosabb azonban a Venom 2. - Vérontó új plakátja újra megerősíti, hogy a Sony Pókember-univerzumának második része tényleg idén októberben kerül a mozikba. Miután már többször is késett a megjelenés, olyan hírek kezdtek el keringeni, hogy a film Morbius helyett újabb csúszást kaphat 2022-re, a Sony azonban gyorsan cáfolta ezeket a híreket, a plakát pedig újabb megerősítésként szolgál a 2021-es érkezéshez. Csak az idő fogja megmutatni, hogy a film képes lesz-e felülmúlni az elődje által felállított mércét - legalábbis, ha a bevételeket nézzük.

(theGeek)

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás