promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális lett a Venom 2. új előzetese: Vérontó maga a megtestesült rémálom!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan jön a Venom folytatása, amiben Tom Hardy és Woody Harrelson csapnak össze, az új előzetes alapján pedig elég kemény küzdelemre számíthatunk.

2018-ban igazi meglepetéssiker volt Tom Hardy „anti-szuperhősös” filmje, a Venom, ami több mint 850 millió dolláros bevételt hozott világszerte. A sokak szerint maximum közepes, de annál szórakoztatóbb Sony-Marvel produkció természetesen megkapja a maga folytatását, aminek a legújabb előzetesében végre jobban szemügyre vehetjük az alkotás főgonoszát.

A Venom 2. – Vérontó című filmben Tom Hardy továbbra is próbálja kordában tartani a benne lakozó, emberekre éhező, de azért mókás Venomot, miközben komoly veszély leselkedik rájuk: megjelenik a Woody Harrelson testében portyázó Vérontó, aki jóval erőszakosabbnak és erősebbnek tűnik náluk, így nem lesz könnyű legyőzni őt.

Az Andy Serkis által rendezett műben a négyszeres Oscar-jelölt Michelle Williams is visszatér, és nagyon úgy tűnik, hogy most jóval durvább akciójeleneteket kapunk, mint az előző részben, hiszen egyebek között azt is láthatjuk a rövid kedvcsinálóban, ahogy Vérontó elég brutális módon kap el egy szerencsétlen embert – szóval mindenképp érdemes lesz megnézni a szeptember 16-án érkező alkotást.

Itt lehet megtekinteni a Venom 2. – Vérontó új előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás