promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A "Clickbait" Netflix-sorozat színésze nem kispályázik: ő akar a Miles Morales-féle Pókember lenni egy esetleges filmben!
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha Miles Morales hamarosan megkapja saját élőszereplős Pókember-filmjét, Camaron Engels reméli, hogy megcsípi a felkérést a szerepére.

Miután egy rajongó a Magyarországon is rendkívül népszerű (jelenleg nálunk népszerűségben harmadik helyen álló) Clickbait című Netflix sorozat és az R#J sztárját, Camaron Engels-t nevezte meg ideális választásnak Miles Morales szerepére az élőszereplős filmben, a színész a közösségi médiában közölte, hogy már gondolkodik a szerepen, sőt, "az egyik álomszerepének" nevezte - írja a theGeek. Engels, aki olyan filmekben tűnt fel, mint az Amerikai pite: Lányok szabályai és 2018 óta olyan tévésorozatokban, mint a Malibu Rescue, egyike azon fiatal színészeknek, akiket a rajongók javasoltak a szerepre az elmúlt években, mióta a Pókember: Into the Spider-Verse nagyban bemutatta Miles-t a nagyközönségnek.

Az Oscar-díjas animációs filmben Shameik Moore alakította a hőst. Korábban szerepelt az Ultimate Spider-Man, a Marvel Super Hero Adventures és a Pókember (2017) című animációs sorozatokban. A film óta szerepelt a Miles Morales: Spider-Man: Miles Morales PS4/PS5 videojátékban, valamint a Spidey and His Amazing Friends című sorozatban.

Engel tweetjét, amelyben álmodozik Miles szerepéről, itt láthatod.

A 2011-ben Brian Michael Bendis író és Sara Pichelli művész által megalkotott Miles Morales egy fekete és Puerto Ricó-i keverék tinédzser, aki Peter Parker halála után vette át Pókember szerepét az Ultimate univerzumban. Az Ultimate egy hosszú ideig futó Marvel-sorozat volt, amely látszólag lehetőséget adott az alkotóknak, hogy a Marvel egyedi karaktereit és márkáit használják anélkül, hogy az évtizedes, korábban felépített kánonhoz kötődnének, de ahogy maga az Ultimate Univerzum is több éves történeteket épített fel, amelyeket a rajongóknak nyomon kellett követniük, úgy tűnt, hogy valahogy a széria elveszítette a fonalat.

Miles azonban annyira népszerű volt, hogy még a saját világának megszűnése után is beépült a mainstream Marvel-univerzumba, ahol egy olyan Peter Parkerrel él együtt, aki él és virul. (Peter Parkert aztán "újraélesztették".)

A Pókember: Irány a Pókverzum című filmben a közönség megismerhette Miles háttértörténetének egy kissé finomított változatát, amely párhuzamosan fut Peter Parkerével, de személyesen nem fonódik össze vele annyira. A hős a rajongók kedvencévé vált, olyan karakterek mellett harcolva, mint Spider-Man Noir, Spider-Ham és Spider-Gwen. A film rendkívül pozitív kritikákat, a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat és egy folytatást is kapott, amely 2022-ben kerül a mozikba.

Emellett készült egy Spider-Man című PS4-es játékhoz egy olyan PS4/PS5 kiegészítő is, amelynek főszereplője szintén Miles Morales volt és az is nagy kritikai és közönségsikert aratott.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás